Sterke seizoensopening in De Bilt

Sterke seizoensopening in De Bilt

27 april 2014

Voor stal Huckriede begon het buitenseizoen gisteren, Koningsdag, op het zeer goed georganiseerde en druk bezochte oranje concours van De Bilt. En hoe! Bij de tuigpaarden mocht Lambertus 4 x de ereronde aanvoeren en Anneke 1 x. Bij de hackney’s won Anneke 2 x.

Business was, net als de afgelopen weken tijdens de indoor concoursen, in grote vorm met zijn hoog en grijpend voorbeen gebruik. Lambertus won met de voorname vos de ereklasse en Anneke schreef de damesklasse op haar naam met Business. Succes was er ook bij de meerspan rubrieken want Alfredo en Zilver wonnen zowel de bij de tweespannen ereklasse als ook de tandemrubriek waarbij Zilver als voorpaard diende en dit heel deftig deed. Met Cavaro Heidezicht van Henk Rozendaal aan zijn zijde werd de vos ook nog derde bij tweespannen limietklasse. Ermalya van Gerard Lokhorst werd door Lambertus in de tussenlimiet gereden en behaalde een mooie tweede plek. Met Berino van stal de Groot werd de grote limietklasse gewonnen. Berino is een paard met veel vermogen en straalt kracht uit. In het tweespan met Stuurboord Landzicht won deze vos ook de limietklasse tweespannen met eigenaar Mark de Groot.

Magic Look at Me van de gebroeders Van Nispen wist in handen van Anneke 2 x te winnen en wel de openklasse voor hackney’s kleine maat en de damesklasse (foto). Daarnaast werd deze kleine deftige pony ook nog tweede bij de spannen met Nody Vyse Performer. Laatst genoemde werd zelf tweede in de kleine limietklasse. Met Heartland Pocket Rocket pakte Anneke ook nog een tweede prijs in de tussenlimiet.

Al met al een goed begin van het buitenseizoen.

Anneke met Business

Alfredo en Zilver

« Terug