Grote ereprijzen

Grote ereprijzen

28 april 2014

Op de Noordelijke tuigpaardendag van Balkbrug welke 12 april jl. werd gehouden won Lambertus niet alleen de afsluitende rubriek Toppers van de Noordelijke tuigpaardendag met Business, maar ook de aan deze wedstrijd verbonden ereprijs. Een heuse bedrijfsairco beschikbaar gesteld door Brian Franken Technieken BV te Elspeet.

De heer Franken is zelf een groot liefhebber van tuigpaarden en wil de sport aantrekkelijker maken door onder andere het sponsoren van speciale rubrieken op een evenement met dit soort grote prijzen. Franken doet dit al jaren op het concours van Doornspijk waar hij een aantal jaren achtereen een complete cv ketel beschikbaar stelde. En daar kwam dus dit jaar Balkbrug bij.

Stal Huckriede onderschrijft deze manier van sponsoring helemaal, omdat dit goed is voor de sport in het algemeen en er spreekt waardering uit voor het vele werk dat concoursrijders en - trainers week in week uit verrichten om hun paarden optimaal aan de start te krijgen op de concoursen. Daarnaast zijn dit soort speciale rubrieken ook aantrekkelijk voor het publiek dat enthousiast wordt gemaakt tot het eind te blijven om nog eenmaal de allerbeste tuigpaarden van de dag tegen elkaar te zien.

Het concours van Doornspijk is dit jaar op 10 mei aanstaande en Brian Franken Technieken BV sponsort daar een speciale rubriek waarin de 4 beste tuigpaarden van regionale rijders het opnemen tegen de 4 beste van de nationale rijders. “Super G8” heet deze wedstrijd die als laatste rubriek van de dag wordt verreden en waar dit jaar voor elke deelnemer een behoorlijke prijs klaar staat. De paarden worden geselecteerd uit de beide grote limietklassen en beide ereklasse en beloofd een waar spektakel te worden mogelijk gemaakt door Brian Franken Technieken BV te Elspeet.

Op de foto naast Lambertus staat de heer Franken achter de door hem uitgereikte airco.

« Terug