7 x 1 en 5 x 2

5 mei 2014

Op het prachtige RAD concours dat dit jaar in Tilburg werd gehouden was stal Huckriede gisteren, 4 mei, bijzonder succesvol met 7 overwinningen en 5 tweede plekken.

De hackney’s waren verantwoordelijk voor vier eerste plaatsen en het eerste oranje lint was voor de goedgekeurde hengst Heartland Rhyme and Reason, die met Lambertus heel overtuigend presteerde in de lage limietklasse. In de eerste competitie wedstrijd van regio Zuid reed Anneke de actievolle Nodyvyse Performer naar de kopplaats. Magic Look at Me van de gebroeders Van Nispen werd in handen van Anneke zowel in de ereklasse kleine maat als de damesklasse tweede en ook met Heartland Pocket Rocket, sinds kort in mede eigendom van de gebroeders Van Nispen, werd Anneke tweede in de tussen limiet. Wenthworth Ebony was de beste in de ereklasse grote maat met Lambertus en bij de tweespannen liepen Heartland Pocket Rocket en Heartland Rhyme and Reason ook naar de winst.

In het dagkampioenschap voor tuigpaarden, hackney's en Friezen gereden onder het zadel was Kevin Huckriede op Heartland Code Breaker heel best en werd verdienstelijk reservekampioen.


Lambertus en Anneke wonnen beide met Business respectievelijk de ere- en damesklasse en met Berino van stal Landzicht won Lambertus ook hier de grote limietklasse. In de tweespanrubriek werden Alfredo en Zilver tweede.

« Terug