4 overwinningen in Bennekom

4 overwinningen in Bennekom

30 mei 2014

Gisteren was het Hemelvaartsdag concours van Bennekom waar stal Huckriede met een groot aantal paarden aanwezig was, die goed waren voor 4 overwinningen, 4 maal een tweede plek en ook 4 keer een derde plek.

Voor de kleine maat hackney Magic Victory van de gebroeders Van Nispen was dit de eerste wedstrijd van het seizoen die direct weer een overwinning opleverde in de ereklasse. Met veel schoudervrijheid was zijn optreden weer machtig en de winst terecht. In deze zelfde ereklasse reed Anneke Magic Look at Me daar de derde plaats. In de damesklasse behaalde Anneke de tweede plek achter winnares Demi van Nispen met Magic Eclips Flash Dance. Heartland Pocket Rocket werd tweede in de limietklasse kleine maat. In de limietklasse grote maat reed Lambertus Dropshot van Ule Haarsma naar de derde plek. De zwarte hengst komt steeds beter in vorm en liet een mooie constante show zien, waarbij zijn front en ruime voorbeen opvielen. Wentworth Ebony van de gebroeders Van Nispen werd na een spannende strijd in de ereklasse ook tweede, maar de spectaculair bewegende hengst had ook kunnen winnen. De tweespan rubriek werd wel gewonnen met Pocket Rocket en Heartland Rhyme and Reason.

Bij de tuigpaarden was Business superieur in de damesklasse en won deze dan ook met Anneke aan de leidsels. Het rijzende beeld met die grijpende voorhand spreekt elke keer weer tot de verbeelding. In de ereklasse moesten Lambertus en Business genoegen nemen met de een derde plek. Ermalya van Gerard en Dinie Lokhorst liep een hele sterke wedstrijd wat beloond werd een terechte tweede plaats in de tussenlimiet. In de lage limietklasse werd Lambertus met Cavoro Heidezicht van Henk Rozendaal derde en met Berino van stal de Groot was er een zesde plaats. Bij de limietspannen liepen Cavoro Heidezicht en Alfredo naar een vierde plaats, maar in de ereklasse tweespannen waren Zilver en Alfredo de grote winnaars.

Business derde in ereklasse

Business derde in ereklasse

de zwarte hengst Dropshot

de zwarte hengst Dropshot

Wentworth Ebony

Wentworth Ebony

Look at Me tweede in damesklasse

Look at Me tweede in damesklasse « Terug