4 x oranje in Putten

4 x oranje in Putten

3 juli 2014

Gisteravond op het middag/avond concours van Putten konden de paarden van stal Huckriede 4 keer getooid worden met een oranje rozet.

Op dit goed georganiseerde concours wist Business weer twee keer te winnen: eerst met Lambertus in de ereklasse en later met Anneke de damesklasse. De donkere vos klom er weer machtig mooi in. In de limietklasse werd Lambertus vierde met Cavoro Heidezicht van Henk Rozendaal en met Zilver en Alfredo in de ereklasse tweespannen werd de tweede prijs gewonnen.

Met Magic Victory van de gebroeders Van Nispen werd Lambertus deze keer tweede in de ereklasse kleine maat achter Peter van Nispen met de heel chique Magic Hallmark. Voor Magic Look at Me was een vijfde plaats weggelegd in de ze ereklasse. Met Anneke op de wagen wist Victory wel weer de damesklasse te winnen. Winnen deed ook Wentworth Ebony in de ereklasse grote maat. Met veel actie en afdruk pakte de zwarte hengst met Lambertus het oranje lint. Anneke werd met Heartland Pocket Rocket nog derde in de limietklasse kleine maat en hetzelfde resultaat behaalde Lambertus in de limietklasse grote maat met Dropshot van de combinatie Haarsma/Vugts. In de tandemrubriek reed Lambertus Pocket Rocket en Look at Me naar de tweede plaats.

« Terug