1 keer winst in Groningen

1 keer winst in Groningen

29 augustus 2014

Gisteren, 28 augustus 2014, was stal Huckriede te gast op het altijd goed georganiseerde concours hippique van Groningen. Traditie staat hier nog altijd hoog in het vaandel en brengt de nodige sfeer met zich mee.

Er waren voor ons alleen rubrieken voor de tuigpaarden waardoor we een redelijke rustige dag hadden. In de openingsrubriek reed Lambertus Ermalya van de Gerard en Dinie Lokhorst naar een vierde plek en in de grote limietklasse werd Berino, die sterk over de benen ging, derde. De ereklasse tweespannen stond vroeg op het programma waardoor Business die normaal eerst al in het enkelspan heeft gereden, nu te fel was . Hij kwam, lopend naast Zilver tijdens het overrijden moeilijk in balans, waardoor er niet meer in zat dan een terechte vierde plaats. In de ereklasse werden Lambertus en Business ook vierde. Anneke reed Business daarna nog in de rubriek tuigpaarden gereden door dames en werd wederom als vierde binnengeroepen na de eerste ronde, terwijl de vos een nog spectaculairder show gaf dan in de ereklasse. Tijdens het overrijden liet Anneke de vos zo geweldig showen dat alleen de eerste prijs goed genoeg kon zijn. Dit liet het talrijke publiek langs de kant ook merken en gelukkig zag de jury dit ook in en werden Anneke en Business de winnaars. Anneke kreeg ook nog de ereprijs voor het schoonste geheel, een zilveren broodschaal, uitgereikt door mevrouw Swart-Hemmes, die deze ereprijs ook beschikbaar stelde.

Onze felicitaties gaan naar stal Boverhof en stal Haarsma , die respectievelijk kampioen voor de boerenwagen en klavertje- 3 werden.

Stal Huckriede

« Terug