BUSINESS PAKT TWEEDE DAMESTITEL OP RIJ

BUSINESS PAKT TWEEDE DAMESTITEL OP RIJ

13 september 2014

Op prachtige nationale tuigpaarden concours van Luttenberg pakte Anneke met Business van Gerrit Egberink gisteren 13 september , net als vorig jaar het Nederlands kampioenschap tuigpaarden gereden door dames. De vos verkeerde weer in super vorm met zijn spectaculaire manier van bewegen en won onbedreigd de titel.

Maar er was meer succes voor Anneke. Zij won met Magic Look at Me van de gebroeders Van Nispen ook de ereklasse kleine maat en de damesklasse. Eerder op de dag won de met Heartland Rhyme and Reason ook al de limietklasse kleine maat. Magic Victory werd vierde in de door Anneke gewonnen ereklasse en dat mag best opzienbarend genoemd worden, omdat deze kleine alleskunner zijn normale nivo haalde, waarbij hij zoals altijd spectaculair in de voor hand was. Lambertus won wel de ereklasse grote maat met Wentworth Ebony, ook van de gebroeders Van Nispen.

Bij de tuigpaarden pakte Lambertus met dekhengst Eebert van de gebroeders Van Manen en Viggon van Beest de winst in de hengstencompetitie op wederom een grootst manier. De vos straalt een en al macht uit met zijn ongekend krachtige optreden, waarbij alles klopt. Een sterke achterhand, een hoge ruime voorhand en een geweldig front. Hij loopt letterlijk de sterren van de hemel!
Met Cavoro Heidezicht van Henk Rozendaal debuteerde Lambertus in de regionale grote limietklasse en wist deze gelijk te winnen. Ook met Ermalya van Gerard Lokhorst won Lambertus en wel de kleine limiet nationaal. In de rubriek voor fokmerries werd later nog een vierde plek behaald. Berino werd tweede in de grote limiet en met Zilver en Cavoro Heidezicht werd Lambertus vierde bij de spannen ereklasse. Business werd een beetje rust gegund vandaar dat hij niet in de ereklasse meedeed.

In Luttenberg werd wederom een hele rij kampioenen en competitiewinnaars gehuldigd en onze felicitaties zijn voor hen.Eebert wint hengstencompetitieDubbele overwinning voor Magic Look at Me
Magic Victory

De huldiging

« Terug