Weer dubbelslag voor Business

Weer dubbelslag voor Business

19 april 2015

Op de Noordelijke tuigpaardendag in Balkbrug was Business weer goed voor 2 overwinningen. Eerst won de vos in handen van Lambertus zeer overtuigend de ereklasse en ook in de damesklasse reed Anneke hem onbetwist naar de winst. In de slotrubriek van de avond waarin alle winnaars, toppers van de dag, het nog een keer tegen elkaar opnamen moesten Lambertus en Business de overwinning laten aan Robbie van Dijk met de goedgekeurde dekhengst Fantijn van de gebroeders Van Manen. Fantijn is ontdekt en opgeleidt door stal Huckriede en dan is het mooi om te zien, dat hij het zo goed doet.

In de oefenrubrieken voor merries nieuwelingen presenteerde Lambertus als eerste het vosje Florette van de combinatie Tippe/Haverink en daarna Grecilya van Gerard en Dinie Lokhorst, maar voor beide zat er geen finale plaats in.

Kevin deed mee in twee showrubriekjes voor jonge talenten en showde de kleine maat hackney hengst eerst aan de lange lijnen en later won hij de aangespannen wedstrijd met deze talentvolle hackney, die sinds kort in eigendom is van stal Van Daal.Kevin met Brookfield My Way aan de lange lijnKevin met Brookfield My Way aan de lange lijndubbelslag voor Business

« Terug