Hackney’s presteren best op RAD gala

Hackney’s presteren best op RAD gala

4 mei 2015

Gisteren, 3 mei, vierde de organisatie van het RAD Gala haar 1e lustrum met weer een prachtig concours in Tilburg, waar stal Huckriede alleen met de hackney’s aanwezig was.

Aan het begin van dit nieuwe seizoen presteren de hackney’s al heel best en dat leverde alweer 3 overwinningen. Anneke won de eerste competitiewedstrijd van regio Zuid met de goedgekeurde hengst Eagle’s My Way van Mart van Daal en zoon Kevin debuteerde stijlvol bij de Young riders met My Way en won ook. Het derde oranje lint was voor Lambertus in de tweespanrubriek, die winnende werd afgesloten met Magic Look at Me en Noddyvyse Special Edition. In de overige rubrieken werden louter tweede prijzen gewonnen: Anneke met Eagle’s Performer van Rachel Kuijpers in de tussenlimiet, met Look at Me van de gebroeders Van Nispen in de ere- en damesklasse, Kevin op Heartland Rhyme and Reason in de zadelrubriek en Lambertus met Wenthworth Ebony in de ereklasse grote maat.

Onze hartelijke felicitatie gaat uit naar Ilse Sijstema die op Heartland Codebreaker overall kampioen werd in de zadelrubriek. De familie Sijtsema schafte Codebreaker eind vorig jaar bij ons aan en dan is het mooi om te zien hoe goed de 11-jarige Ilse het met deze actievolle pony doet.

« Terug