6 keer winst op top concours Bennekom

6 keer winst op top concours Bennekom

15 mei 2015

Op het meer dan goed georganiseerde Hemelvaartsconcours van Bennekom was stal Huckriede bijzonder succesvol met 6 overwinningen.

Er stond veel publiek langs de lijn dat onder een prachtige voorjaarszon genoot van een leuke tuigpaardendag. De organisatie was er wederom in geslaagd om er een top concours van te maken en had voor alle rubriekswinnaars prachtige ereprijzen beschikbaar. Om dit in een tijd met steeds minder sponsoren voor elkaar te krijgen getuigd van inzet en creativiteit en dat verdiend een dikke pluim!

Dit keer waren de meeste overwinningen voor de tuigpaarden met Business als absolute topscorer. De vos is in grote vorm en blijft de ere- en damesklasse maar winnen. Met de schimmel Zilver aan zijn zijde werd ook de tweespanrubriek overtuigend gewonnen, waarbij de eenheid in front en beweging er van afstraalde. De wedstrijd voor nieuwelingen heeft in Bennekom een aparte status en om deze rubriek te winnen moet men een hele beste hebben en deze hele beste had Lambertus dit jaar voor de kar in Elton John. De bruine ging spectaculair over de benen en wist een aantal andere beste jonge talentvolle paarden te verslaan. Deze overwinning is een mooi opmaat voor de nationale nieuwelingencompetitie.

Met de hackney’s werden 2 overwinningen behaald. Anneke won met Magic Look at Me de damesklasse en Lambertus had weer het beste tweespan in Look at Me en Noddyvyse Special Edition. Brookfield My Way werd vijfde in de limietklasse en in de ereklasse kleine maat werden Anneke en Look at Me vierde. Met Wentworth Ebony van de gebroeders van Nispen werd Lambertus twee in de ereklasse grote maat.

« Terug