6 oranje rozetten in Boekel

6 oranje rozetten in Boekel

22 juni 2015

Afgelopen zaterdag, 20 juni, vond in Boekel het jaarlijkse tuigpaarden concours plaats en stal Huckriede kwam zes keer aan de start en won ook zes keer.

In de competitie van regio Zuid brengt Anneke Brookfield My Way uit en wist deze kwalitatieve sterke groep winnend af te sluiten. Met Eagle’s Performer van Rachel Kuijpers won Anneke ook de lage limietklasse kleine maat. In de hoge limietklasse kwam Lambertus voor het eerst in actie en met de goedgekeurde dekhengst Heartland Rhyme and Reason (foto) , die bijzonder actievol optrad, en won ook in wederom een sterk veld pony’s. Hierna was Anneke weer aan de beurt en met Sunbeam Look at Me van de gebroeders Van Nispen wist zij naast de ereklasse kleine maat ook één van de twee damesrubrieken te winnen. Look at Me maakte geen fouten en met zijn deftige uitstraling is hij moeilijk te verslaan. In de tweespanrubriek blijven Look at Me en Noddyvyse Special Edition met hun overwinning in Boekel ongeslagen.

Aanstaande zaterdag in Dokkum, komt ook multi kampioen Magic Victory voor het eerst dit seizoen weer in actie op Nederlandse bodem.

« Terug