Succesvol in Vlijmen

Succesvol in Vlijmen

12 juli 2015

Vandaag stond alweer het concours van Vlijmen op het programma en dat leverde weer de nodige eerste prijzen op.

Dekhengst Eebert van de gebroeders Van Manen kwam in Vlijmen dit seizoen voor het eerst in de baan en liep een geweldige wedstrijd. Hij was heel apart, trad groots op en won in handen van Lambertus de grote limiet. Na het ongemak gisteren in Oosterhesselen was Zilver toch mee naar Vlijmen en liep een wereldpartij met Dijkgraaf van en met Etienne Raeven in het tweespan. Het was een echte eenheid en maakte geen fouten. In handen van Etienne waren ze de winnaars alleen dacht de jury daar anders over en plaatste hen als voorlopig derde. De verbazing werd nog groter toen allen de eerste twee spannen mochten overrijden voor de eerste plaats. Een beslissing die weinig mensen konden volgen! Bij de tuigpaarden gereden door aspiranten won Kevin de wedstrijd met Cilardo van stal Raeven.

Bij de hackney’s was Kevin ook succesvol. Hij won met Brookfield My Way van Mart van Daal de Young Riders rubriek en kreeg ook de stijlprijs toegekend. Anneke won met My Way opnieuw de zuidelijke competitie en pakte daarnaast ook de winst in de kleine limiet met Eagle’s Performer van de Rachel Kuijpers. Met Sunbeam Look at Me van de gebroeders Van Nispen won Anneke ook de ereklasse kleine maat en daarmee haar derde overwinning van de dag. In het dameskampioenschap werd niet gestart, waarna Lambertus wel weer de tweespanrubriek op zijn naam schreef met Look at Me en Noddyvyse Special Edition. In tandem aanspanning werden beide pony’s tweede.

Onze felicitaties gaan naar Els d’Achard van Enschut die kampioene werd bij de hackney’s gereden door dames en Etienne Raeven die kampioen ereklasse Zuid werd.Eebert in grote vorm

« Terug