Alleen maar winst in Garyp

Alleen maar winst in Garyp

18 juli 2015

Gisteravond was stal Huckriede met de hackney’s op de altijd goed georganiseerde Paardendagen Tytsjerksteradiel in Garyp.
Men had dit jaar voor het eerst besloten om het tuigpaarden concours te verplaatsen van de middag naar de avond en dat is een goed zet gebleken. Er kan altijd meer publiek komen, maar met een goed en vooruitstrevend bestuur als nu, gaat dat zeker lukken.

De avond werd voor stal Huckriede in ieder geval een groot succes want in alle zeven rubrieken kwam een paard uit hun stal op kop. Anneke won met de opvallende Brookfield My Way van Mart van Daal de eerste limietklasse en met de goedgekeurde hengst Heartland Rhyme and Reason pakte Lambertus de winst in de tweede limietklasse. Magic Victory was in de ereklasse onbereikbaar voor de concurrentie, waarbij Anneke nog het dichtst in de buurt kwam met Magic Look at Me, die tweede werd. Anneke won met Victory ook de damesklasse. Bijzonder en grootst was het optreden van Wentworth Ebony in de ereklasse grote maat. De zwarte hengst ging met zoveel afdruk en ruimte door de baan dat de winst hem niet kon ontgaan. Het orenspel wordt ook steeds vriendelijker en dat maakt het plaatje nog mooier. Er was geen tweespanrubriek maar wel een voor tandems en daarin reed Lambertus de goed voorwaarts willende Noddyvyse Special Edition en Magic Look at Me ook naar de winst. Het laatste oranje lint was voor Kevin die met Brookfield My Way de afsluitende wedstrijd voor de Young Riders na overkamping naar zich toe trok.

Onze felicitaties gaan nog uit naar Gerard van der Meulen en Joop Witlox die tweespankampioen regio Noord werden.

« Terug