Magic Victory voor achtste keer kampioen ereklasse

Magic Victory voor achtste keer kampioen ereklasse

1 augustus 2015

Stal Huckriede was zaterdag 1 augustus jl. alleen met de hackney’s afgereisd naar het jubileum concours van Rijs waar het nationaal kampioenschap voor de kleine maat hackney’s op het programma stond.

Magic Victory was de titelverdediger en pakte opnieuw en voor de achtste keer deze titel. De kleine bruine pony verkeerde in grote vorm en was ongenaakbaar. Hij heeft heel veel schoudervrijheid waardoor de voorbenen hoog en ruim weggezet worden en gaat van achteren echt “zitten”. Het front en hoofd zijn daarbij heel aansprekend. Anneke reed in Magic Look at Me in dit kampioenschap en werd zevende. In het damesnummer werd ze tweede.
Maar ook Wentworth Ebony was op dreef en won geweldig showend de ereklasse grote maat en dan won onze tweede goedgekeurde hengst, Noddyvyse Magic Moment de kleine limietklasse en boekte daarmee zijn eerste overwinning. Deze donkere actief bewegende pony, begint steeds vaster en voornamer in zijn bewegingen te worden.
Bij de spannen behielden Noddyvyse Special Edition en Magic Look at Me hun ongeslagen status. De grote maat Drewslane Duncan van Mr. Chicken uit Engeland werd tweede in de limietklasse grote maat.

Onze felicitaties gaan naar de familie Van Nispen, stal Minkema, stal Wester en stal Haarsma met hun behaalde kampioenstitels.
.Noddyvyse Magic Moment voor het eerst winnaar

« Terug