WENTWORTH EBONY VOOR VIJFDE KEER EREKLASSE KAMPIOEN

WENTWORTH EBONY VOOR VIJFDE KEER EREKLASSE KAMPIOEN

12 september 2015

Gisteren was stal Huckriede bijzonder succesvol op het nationale concours van Luttenberg.

In het ereklasse kampioenschap hackney’s grote maat wist Lambertus voor de vijfde keer op rij de titel te pakken met de zwarte hengst Wentworth Ebony van de gebroeders Van Nispen. Met veel kracht en spektakel in zijn bewegingen bleef Ebony de gehele wedstrijd contant presteren waarmee de titel werd veilig gesteld. Vorige week op de centrale hackney keuring te Lunteren wonnen Lambertus en Ebony ook al het kampioenschap voor dekhengsten. Lambertus won ook de laatste wedstrijd van de tandemcompetitie met Noddyvyse Special Edition en Magic Look at Me en pakte daarmee ook de winst in de gehele competitie. Een mooie resultaat voor deze goed aanpakkende pony’s die op 28 augustus jl. in Groningen ook de nationale tweespantitel wonnen. Gisteren werd het een tweede plaats. Magic Look at Me van de familie Van Nispen is al weken in grote vorm en won in handen van Anneke zowel de ereklasse kleine maat als de damesklasse. Met Eagle’s Performer pakte Anneke ook de eerste prijs in de limietklasse. Kevin deed met Noddyvyse Magic Moment mee in de wedstrijd voor Young riders en werd keurig tweede.

Bij de tuigpaarden werd Zilver weer eens in het enkelspan uitgebracht door Lambertus en werd gelijk tweede in nationale kleine limiet. Business was weer in grote vorm in de ereklasse en werd opnieuw uitgeroepen tot de winnaar, net als met Anneke in damesklasse. In Groningen won Business ook deze beide rubrieken en won in de ereklasse daar tevens de speciale ereprijs . de Zilveren Martinitoren. Een groot succes voor de deze geweldig marcherende vos. Voor Lambertus was het de 13 keer dat hij de Zilveren Martinitoren won. Een unieke prestatie.

Er waren in Luttenberg meer kampioenschappen en daarom feliciteren wij stal Harry van Middelaar en stal Haarsma met hun succes.

Noddyvyse Special Edition en Magic Look at Me winnen dagprijs en competitie

« Terug