Hubert en Noddyvyse Special Edition beste nieuwelingen

Hubert en Noddyvyse Special Edition beste nieuwelingen

10 april 2016

Stal Huckriede was zaterdag 9 april bijzonder succesvol op de Twentse Tuigpaarden dag in Ambt Delden.

Lambertus won met de bruine hengst Hubert van Jaap van der Meulen de finale van de nieuwelingen en had eerder op de dag met de kleine maat hackney NoddyVyse Special Edition hetzelfde bij de hackney’s gedaan. Hubert trad in de finale sterk op met veel kracht en ruimte in zijn bewegingen . Het front was evenzo heel fraai.

Special Edition was een klasse apart in zijn finale, hij kwam echt op de achterhand en maakte zich heel deftig en ging achter en voor heel hoog van de vloer. Een prachtig plaatje! Anneke had zich met de goedgekeurd hackney pony Renvyl Bobby’s Pony ook voor de finale geplaatst maar liet deze schieten. Zij won met Magic Look at Me van de gebroeders Van Nispen wel overtuigende de ereklasse kleine maat en wist met Brookfield May Way ook de limietklasse winnend af te sluiten. Zoon Kevin maakte zijn wedstrijd debuut tussen de grote jongens en deed dat heel verdienstelijk. Met Noddyvyse Star Step werd hij derde in de limietklasse. Lambertus reed de grote maat hengst Renvyle The Real Deal van F. Fitzpatrick naar een prachtige tweede plaats in de ereklasse grote maat. De vos ging constant met veel actie rond en is een talent.

Bij de tuigpaarden reed Lambertus Ermalya van de familie Lokhort voor het eerst dit seizoen en eindigde als vijfde in de limietklasse.Noddyvyse Special EditionKevin's debuut met Noddyvyse Star StepAnneke met Renvyle Bobby's Ponygrote maat Renvyle The Real Deal

« Terug