Zes keer oranje in Doornspijk

Zes keer oranje in Doornspijk

9 mei 2016

Afgelopen zaterdag was het 35ste concours van Doornspijk en natuurlijk was stal Huckriede daarbij. Het leverde zes overwinningen op, vier bij de hackney’s en twee bij de tuigpaarden.

Anneke won met de steeds vaster presterende Renvyle Bobby’s Boy de lage limietklasse en met Brookfield May Way de tussenlimiet. Beide pony’s zijn goedgekeurd bij het Nederlands Hackney Stamboek en doen het goed in de sport. Goed doet ook Noddyvyse Special Edition het, door in handen van Lambertus de hoge limietklasse te winnen. Het kampioensspan van vorig jaar, Special Edition en Sunbeam Look at Me, kwamen dit seizoen voor het eerst in actie en wonnen direct de tweespanrubriek. In de ereklasse kleine maat werd Anneke tweede met Look at Me en voor Kevin zat er deze keer niet meer in dan een achtste plek met Noddyvyse Star Step in de hoge limiet.
Bij de nieuwelingen reed Lambertus Travellers Little Boy van de gebroeders Rast naar een keurige derde plaats. Ook deze hackney hengst werd dit jaar goedgekeurd.

Twee dagen na de dubbele overwinning van Business in Bennekom, herhaalde de super bewegende vos dit in Doornspijk. Met Lambertus in de ereklasse en Anneke in de damesklasse werd de ereronde aangevoerd.

Stal Huckriede heeft Eemnes K van Teus van’t Klooster in training en boekte een fraaie tweede plaats in de regionale grote limietklasse. Falco van Albert van Dijk werd keurig vierde in de nationale kleine limiet en Ermalya van stal Lokhorst werd vijfde in de grote limiet. In de kleine limiet regionaal reed Lambertus de schimmel Finalist van Van Dijk naar de zesde plek en het span Falco en Finalist werd derde in de limietklasse tweespannen. Voor stal Landzicht bracht Lambertus Giovanni Landzicht uit in de nieuwelingenklasse en werd hierin vierde.

« Terug