Mooie resultaten in Engeland

Mooie resultaten in Engeland

13 juni 2016

Vorige week was stal Huckriede de hele week actief in Engeland op Ardingly Showground, waar de jaarlijkse Engelse hackney kampioenschappen van de Hackney Horse Society worden verreden.

Met Magic Victory en Wentworth Ebony van de familie Van Nispen boekte Lambertus de afgelopen jaren ongekend veel succes door meerdere malen kampioen van Engeland te worden. Maar dit jaar was het tijd voor nieuwe jonge hackney’s en die deden het bijzonder goed.

Zo plaatste Anneke zich met Brookfield May Way voor het grote kampioenschap hackney pony’s en werd hierin verdienstelijk derde. Voor deze 5-jarige pony een super prestatie. In de Novice Class , waarin jonge nieuwe pony’s om het kampioenschap strijden werd Anneke schitterend eerste met Renvyle Bobby’s Boy van F. Fitzpatrick. Voor Noddyvyse Magic Moment was er nog een vijfde prijs en in het kampioenschap grote maat reed Lambertus de sterk optredende Renvyle Real Deal ook naar een vijfde plaats. Mooie resultaten.

Voor zoon Kevin kon de reis naar Engeland helemaal niet meer stuk, hij werd gekozen tot Champion monsterknecht en reed met Bobby’s Boy ook nog goed in de jeugdrubriek.

Renvyle Real Deal

Noddyvyse Magic Moment

Champion Kevin

« Terug