Houten en Chaam

Houten en Chaam

18 juli 2016

Zaterdag 16 juli jl. was het nieuwe concours van Houten en stal Huckriede was daar met haar tuigpaarden en hackney’s en wist drie keer op kop te eindigen. Een dag later was er concours in Chaam en daar werden drie overwinningen behaald met de hackney’s.

Met Bommelsteyn’s Hubert van Jaap van der Meulen won Lambertus ook de vierde competitiewedstrijd. De bruine hengst showde zich weer heel elastisch en ging hoog van de vloer. Business deed dit ook maar moest in de ereklasse genoegen nemen met plaats twee. Met Anneke mocht de vos wel weer de ereronde in de damesklasse aanvoeren. Het Engelse tweespan Falco en Finalist werd in de ereklasse derde.

De hackney’s waren ook in vorm en dat leverde voor Anneke en Magic Look at Me van de gebroeders Van Nispen in de ereklasse kleine maat de overwinning op. In de damesklasse werd een niet alledaagse vierde plaats behaald. Lambertus reed in de ereklasse grote maat Renvyle The Real Deal naar en hele mooie tweede plaats. Met Noddyvyse Special Edition behaalde Lambertus nog een tweede plaats en Kevin werd met Noddyvyse Star Step derde.

Op het Paarden gala van Chaam won Anneke opnieuw de competitie voor jonge nieuwe hackney’s bij regio Zuid. Met Renvyle Bobby’s Boy stevent Anneke af op de eindoverwinning in deze competitie. Lambertus werd derde met Traveller’s Little Boy. In de lage limietklasse pakte Lambertus wel de winst met een hele deftige Noddyvyse Special Edition en Anneke greep de overwinning met Brookfield May Way in de hoge limietklasse.

Onze felicitaties gaan uit naar stal Mekkes die kampioen werden in Houten en Jerry Vierwind en Cor van Dijk met hun behaalde titel in Chaam.

« Terug