Bijzondere avond in Norg

Bijzondere avond in  Norg

27 juli 2016

Op het werkelijk schitterende avondconcours van Norg, dinsdagavond 26 juli, was stal Huckriede bijzonder succesvol met vijf keer winst en het ereklasse kampioenschap voor Sundeam Look at Me.

Niet alleen de accommodatie in Norg is perfect, ook de organisatie is een en al professionaliteit met een fantastisch bestuur.

Hoogtepunten van de avond waren het kampioenschap van Anneke in de ereklasse kleine maat met Sunbeam Look at Me en natuurlijk het afscheid van Magic Victory. Dit leest u later in een afzonderlijk item. De kleine Look at Me van de familie Van Nispen liep als een happy atleet naar de zijn eerste ereklasse kampioenschap. Bijzonder deftig en met veel afdruk bleef de kleine pony maar showen zodat de drie juryleden unaniem in hun keuze waren en Look at Me kampioen maakten. De bruine pony had alle meerspan kampioenschappen al op zijn staan en heeft deze titel helemaal alleen gewonnen. Proficiat aan de familie Van Nispen.

Met spangenoot Noddyvyse Special Edition won de kersverse kampioen ook de tweespan- en tandem rubriek en Edition zelf won de limietklasse nog. Anneke reed Eagle’s Daylight naar de derde plaats in dezelfde limietklasse. In de damesrubriek werd Anneke ook derde, nu met Brookfield May Way. In de ereklasse grote maat ging Renvylle The Real Deal steeds beter presteren en werd keurig derde.

Bij de tuigpaarden was Bommelsteijn’s Hubert van Jaap van der Meulen de enigste die een ereronde aan mocht voeren en wel in de competitie. De bruine hengst is nog ongeslagen.
Bij de tweespannen limietklasse was er een derde plaats voor Falco en Finalist.

Business kreeg deze avond niet de waardering die hij verdiende en met name de tweede plaats in de damesklasse was ronduit een aanfluiting. In de ereklasse werd Lambertus vierde met de donkere vos en ook dit was discutabel!

Toch was Norg 2016 voor ons een onvergetelijke avond.

Onze felicitaties gaan ook naar stal Veerman, die tandemkampioen werd, Fokkelien Oldenburger, dameskampioen regio Noord en Jolanda Schreuder en Sybren Minkema met het ereklasse kampioenschap Fries ras.

Bommelsteijn's Hubert ongeslagen in competitie

Renylle the Real Deal steeds beter

Afscheid Magic Victory: hij kan het nog steeds....

« Terug