Groots en emotioneel afscheid voor Magic Victory in Norg

Groots en emotioneel afscheid voor Magic Victory in Norg

29 juli 2016

Dinsdagavond 26 juli 2016 werd een onvergetelijke avond voor stal Huckriede en de familie Van Nispen uit Haarlem.

Magic Victory , de multi kampioen met in totaal 36 gewonnen kampioenschappen, nam afscheid van de wedstrijdsport op het groot nationaal concours van Norg. Jan en Peter van Nispen wilden dat het afscheid in Norg zou plaats vinden, omdat de Norger publiek dit verdiende vanwege hun deskundigheid en de waardering die zij winnaars en vooral kampioenen geven.

Magic Victory was als jaarling al kampioen van Engeland en werd toen gekocht door de heren Van Nispen. Er volgden nog vele kampioenschappen in Nederland en ook weer Engeland. Hij werd meerdere keren Hackney Horse off the Year en werd Nederland 8 keer kampioen van de ereklasse, vorig jaar voor het laatst in Rijs. Een ongeëvenaard aantal, dat waarschijnlijk nooit meer door een hackney wordt gehaald.

Magic Victory verdiende dit afscheid en het publiek waardeerde dit staande met een ovationeel applaus. Lambertus reed de pony nog eenmaal rond waarna het afscheid definitief was.

Een tijdperk is afgesloten.

Wij bedanken de familie Van Nsipen voor hun vertrouwen in ons, waardoor wij hun pony jaren lang op het hoogste nivo uit mochten brengen.

MAGIC VICTORY BEDANKT voor al die overwinningen en kampioenschappen die je ons gaf, maar bovenal voor de persoonlijkheid die je was!

« Terug