BUSINESS VOOR VIERDE KEER KAMPIOEN DAMESKLASSE

BUSINESS VOOR VIERDE KEER KAMPIOEN DAMESKLASSE

3 augustus 2016

In Buitenpost werd Anneke op overtuigde wijze kampioen in de dameskampioenschap met Business.
De vos was in grote vorm en ging hoog, ruim en vast in zijn bewegingen door de baan. Hij liep er ver uit! Het was voor Anneke de vierde titel op rij met Business en de dertiende in totaal.

In de ereklasse werd Lambertus wederom tweede met Business en ook met de deftige Falco werd hij tweede in de kleine limiet. Het span Falco en Finalist werd tweede in limietklasse tweespannen.

De hackney’s waren in Buitenpost goed voor vier overwinningen. Special Edition blijft maar winnen in de limietklasse, waarin Anneke derde werd met Renvylle Bobby’s Boy. Kevin reed Bobby deze keer in de Young riders wedstrijd en won heel mooi. Anneke overtuigde wederom in de ereklasse met Sunbeam Look at Me en in het tandem met Special Edition won hij ook de tandemrubriek.
Met Brookfield May Way behaalde Anneke nu een derde prijs.
Drewsherne Duncan werd tweede in de grote limiet en deze plaats behaalde Renvylle The Real Deal deze keer ook in de ereklasse grote maat..

Opnieuw felicitaties voor de kampioenen; stal Bouwman, vierspannen Fries ras, Eppinga en Bouma, fokmerries Fries ras en natuurlijk Gerrit Egberink.

« Terug