Veel succes met hackney's in Opmeer

Veel succes met hackney's in Opmeer

1 augustus 2016

Maandag 1 augustus was stal Huckriede in alle vroegte afgereisd naar de Landbouw show in het Noord Hollandse Opmeer,om daar deel te nemen aan het grote nationale concours.

Het werd een zeer succesvolle dag met maar liefst 6 overwinningen waarvan de hackney’s er vijf voor hun rekening namen.
In de limietklasse kleine maat werden Lambertus en Anneke één en twee met Noddyvyse Special Edition en Renvylle Bobby’s Boy. Met Drewsherne Duncan won Lambertus de limietklasse grote maat en met kersverse kampioen Sunbeam Look at Me won Anneke ook nu de ereklasse weer. De kleine pony loopt als een geoliede machine en is heel deftig in zijn voorkomen. In het span met Special Edition won hij ook de tweespanrubriek.

Sinds kort rijdt Anneke met Brookfield May Way in de damesklasse en had nog niet gewonnen, maar daar kwam in Opmeer verandering in. De bruine hengst was super in vorm en ging sterk en ruim over de benen in een mooie stelling. Het is een bijzonder chique aanspanning.

Dan deed Lambertus met Renvylle The Real Deal ook mee in Nederlands kampioenschap ereklasse grote maat en werd hierin zesde.

Bij de tuigpaarden boekte alleen Business een overwinning en wel met Anneke in de damesklasse. In de ereklasse ging de vos ook weer als vanouds en werd tweede.
Met Falco werd Lambertus derde in de kleine limietklasse en met Falco en Finalst vierde in de ereklasse tweespannen.

Onze felicitaties zijn er voor stal Bouwman, kampioen tweespan Fries ras, Harry van Middelaar, kampioen 5-jarige tuigpaarden, Wim en Pien Jansen, regionaal dameskampioen en Andre Veltkamp, kampioen ereklasse hackney’s grote

Sunbeam Look at Me

Drewsherne Duncan wint limietklasse grote maat
Noddyvyse Special Edition wint limietklasse kleine maat

Business als vanouds

« Terug