Vier oranje linten in Groningen

Vier oranje linten in Groningen

27 augustus 2016

Vandaag, 27 augustus, was stal Huckriede met vier overwinningen behoorlijk succesvol op het CH Groningen.

’t Peerdespul, zoals het concours hippique van Groningen ook wel genoemd wordt, vindt plaats in het stadpark en is een prachtige locatie.
De dag begon met de kleine limietklasse voor tuigpaarden waarin Lambertus Falco van Albert van Dijk naar een mooie derde plaats reed. Bij de tweespannen limietklasse waren Falco en Finalist niet te verslaan en liepen als een echte eenheid regelrecht naar de overwinning. Met Business startte Lambertus in het ereklasse kampioenschap en moest zijn vorig jaar gewonnen titel inleveren. Meer dan een derde plaats zat er dit jaar niet in. Vanwege het opspelen van een blessure werd de vos niet meer in het damesnummer gereden.

De hackney’s waren ook goed op dreef in Groningen. Met Noddyvyse Special Edition pakte Lambertus een mooie overwinning in de limietklasse kleine maat. Met Brookfield May Way werd Anneke hierin tweede en Kevin reed Eagle’s Daylight naar een keurige zes plaats. Anneke won met een hele deftige Sunbeam Look at Me de ereklasse kleine maat en kwam in de damesklasse niet verder dan plaats twee. Voor Renvylle The Real Deal was er ook een tweede plaats in de ereklasse grote maat. De bruine hengst wordt steeds beter. De vierde overwinning boekte Lambertus bij de tweespannen waarin hij deze keer Noddyvyse Star Step en Eagle’s Daylight reed. Dit als voorbereiding op het kampioenschap vierpannen dat later op het programma stond. Dit liep op een teleurstelling omdat een pony in het voorspan lastig werd en de wedstrijd gestaakt moest worden.

Onze felicitaties gaan naar Leendert Veerman en zijn stal vanwege het winnen van het ereklasse kampioenschap en stal Sweens als winnaars van het vierspankampioenschap.

Look at Me wint ereklasse

Renvylle the Real Deal wordt steeds beter

Kevin wordt zesde met Eagle's Daylight

Business derde in kampioenschap

« Terug