Bommelsteijn's Hubert kampioen 4-jarigen

Bommelsteijn's Hubert kampioen 4-jarigen

10 september 2016

Vanmiddag in Luttenberg werd Lambertus kampioen van de 4-jarige tuigpaarden met Bommelstijn's Hubert van Jaap van der Meulen.
De hengst showde er weer geweldig op los met zijn hoge ruime bewegingen in de voorhand en krachtig onderbrengende achterhand. De hele koers maakte de bruine hengst geen enkele fout en won overtuigend dit kampioenschap.
Eerder was Lambertus met Falco derde geworden in de kleine limeitklasse en met Finalist werd hij tweede in de regionale limietklasse. Als span wonnen Falco en Finalist de limietklasse tweespannen. Als dank voor het vertrouwen dat Albert van Dijk ons schonk om zijn paarden dit seizoen uit te brengen. liet Lambertus Albert de ereronde meerijden en uiteraard nam hij de leidsels zelf ter hand. Voor de tuigpaarden van stal Huckriede was Luttenberg het laatste concours van dit seizoen.

Bij de hackney's werd een overwinning geboekt en wel bij de tweespannen waarin Brookfield May Way en Eagle's Daylight voor het eerst naast elkaar liepen. Ze klapten er gelijk op en gingen als een eenheid. In de kleine limietklasse eindigde stal Huckriede met drei pony's bij de eerste vijf. Anneke werd met Renvyle Bobby's Boy tweede, Lambertus met Eagle's Daylight derde en Kevin werd met Noddyvyse Star Step vijfde. Sunbeam Look at Me kwam in de ereklasse niet verder dan een teleurstellende vierde plaats, ondanks dat hij super was en zonder opzet werd gereden. In de ereklasse grote maat werd Renvyle The Real Deal nipt tweede.

Brookfield May Way en Eagle's DaylightRenvyle The real DealFinalsit

« Terug