Buitenseizoen afgelopen met 4 keer oranje

Buitenseizoen afgelopen met 4 keer oranje

19 september 2016

Afgelopen zaterdag 17 september was stal Huckriede met alleen de hackney’s aanwezig op de Paardensportdag in Hoogland. Het was voor ons de afsluiting van het buitenseizoen.

Het werd het prachtige laatste concours met maar liefst vier overwinningen die allemaal werden behaald door Anneke. Vier keer starten en vier keer winnen. Het begon in de kleine limietklasse met Renvyle Bobby’s Boy van de heer Fitzpatrick uit Engeland. Mooi in balans liep de zwarte goedgekeurde hengst naar de overwinning. Lambertus werd nog derde met Travellers Little Boy van mede-eigenaren, de gebroeders Rast.

In de hoge limietklasse was Brookfield May Way van Rachel Kuijpers de beste en met Sunbeam Look at Me van de gebroeders Van Nispen won Anneke zowel de ereklasse kleine maar als ook de damesklasse. De kampioen ereklasse sloot het seizoen dus in stijl af.
Kevin deed , als titelverdediger, nog mee in het zadelkampioenschap met Eagle’s Daylight en werd vierde.

Mooi was de overwinning van Ilse Sijtsema met Heartland Codebreaker in dit kampioenschap. Wij verkochten Codebreaker vorig jaar aan de familie Sijtsema en feliciteren hun met deze prachtige titel.

Ook zijn er felicitaties voor Mark de Groot, Jan Vink en de familie De Gooijer met hun gewonnen kampioenschappen in Hoogland.Renvyle Bobby's Boy

Brookfield May Way

Kevin op Eagle's Daylight

« Terug