Alles gewonnen in Nijkerk

Alles gewonnen in Nijkerk

25 september 2016

Afgelopen vrijdag, 23 september, was de ETD in manege Luxool te Nijkerk en stal Huckriede won daar alle hackney rubrieken.

In de kleine limietklasse was het Anneke die met Renvyle Bobby’s Boy de eerste plaats tijdens het overrijden definitief veilig stelde. Mooi in balans en sterk bewegend liep de zwarte hengst naar de winst. In deze zelfde groep werd Lambertus vierde met Travellers Little Boy. Ook de deze pony liep een beste wedstrijd. Met Brookfield May Way boekte Anneke haar tweede zege in de grote limietklasse. Actievol en met het halsje er mooi op ging de hengst door de baan. Dan Sunbeam Look at Me, het paradepaardje van stal ging weer als een machientje rond. Deftig, vierkant over de benen en zonder ook maar één fout te maken won hij de ereklasse kleine maat en de damesklasse. Anneke en Look at Me waren ook uitgenodigd voor de Prijs der Besten en die prijs werd ook nog even in de wachtgesleept.

Lambertus won ook nog een wedstrijd en wel de ereklasse grote maat waarin hij Renvyle the Real Deal super liet showen. In de voorhand klom de hengst van de heer Fitzpatrick er hoog in en laat daarbij veel kracht in de achterhand zien.

Dit was het laatste concours in Nederland. Stal Huckriede gaat alleen nog naar Engeland voor de The Horse off the Year Show.

Anneke wint met Renvyle Bobby's Boy

Travellers Little Boy

« Terug