Hubert blijft winnen

Hubert blijft winnen

28 april 2017

Gisteren was het goed georganiseerde en druk bezochte oranjeconcours van De Bilt en met Bommelsteyn’s Hubert won Lambertus de eerste groep van de kleine limiet.

De bruine hengst van stoeterij Bommelsteyn groeide in de wedstrijd en behield zijn ongeslagen status met verve. Omdat Business herstellende is van een blessure werd er verder niet deelgenomen aan de tuigpaardwedstrijden.

Met de hackney’s pony’s werd wel volop meegestreden om de hoogste prijzen, echter een overwinning werd niet behaald. Lambertus zat met de goedgekeurde hengst Travellers Little Boy wel bij de overrijders in de lage limietklasse en eindigde als vijfde. Little Boy liet een hele goede verrichting zien. In de tussen limiet reed Anneke de zwarte hengst Renvyle Bobby’s Boy naar de tweede plaats. Bobby’s Boy heeft een mooie techniek van lopen en deed dat met veel afdruk. Met Brookfield May Way werd Anneke in sterke hoge limietklasse derde en met Sunbeam Look at Me werd ze na een sterke koers van de kleine alleskunner tweede.

Bijzonder mooi was de tweede plaats van Rachel Kuijpers in de damesklasse met Brookfield May Way. Onder de vleugels van Anneke maakte Rachel haar debuut met de bruine hengst en het was een genot om te kijken hoe goed Rachel het deed. We zijn dan ook enorm trots op haar. Tot haar eigen verrassing kreeg ze ook nog de extra ereprijs voor het schoonste geheel. Super mooi en goed gedaan!

Renvyle Bobby's Boy tweede in de tussenlimiet

Travellers Liitle Boy vijfde

Rachel Kuijpers mooi tweede met Brookfield May Way in damesklasse

« Terug