5 x winst in Doornspijk

5 x winst in Doornspijk

6 mei 2017

Vandaag was het tuigpaardenconcours van Doornspijk en stal Huckriede wist daar vijf keer een rubriek te winnen. Vier keer met een hackney en één keer met een tuigpaard.

En dat tuigpaard was Bommelsteijn’s Hubert van Jaap van der Meulen. Lambertus reed de hengst weer met veel schwung en behield wederom zijn ongeslagen status. Bij de regionale nieuwelingklasse reed Lambertus deze keer Imondro van de heer Engbers en plaatste zich gemakkelijk voor de finale waarin hij uiteindelijk als vierde eindigde. De bruine hengst maakte zich groot en pakte veel bodem.

Anneke mocht vier keer de ereronde aanvoeren op de prachtige baan van Doornspijk en deed dat als eerste met Renvyle Bobby’s Boy die steeds vrijer en blijer gaat presteren. Ook nu liep de goedgekeurde zwarte hengst technisch een hele goede wedstrijd en ging daarbij voor en achter krachtig van de grond en bleef keurig recht in de stelling. Met Noddyvyse Star Step werd Kevin in deze hoge limietklasse keurig zevende. In de ereklasse was Sunbeam Look at Me weer bijzonder deftig en draafde foutloos naar de overwinning. Ook de damesklasse pakte Anneke het oranje lint en wel met Brookfield May Way.

Bij de rubriek voor hackney nieuwelingen had stal Huckriede twee ijzers in het vuur mrt als winnaar Brookfield Olympic Dreams, die een heel gedragen show gaaf met veel ruimte i de voorhand. Lambertus eindigde met Noddyvyse Ringmaster als derde.

Subeam Look at Mee wint ereklasse

Hubert blijft ongeslagen
Imondro vierde bij nieuwelingen

Brookfield Olympics Dreams beste nieuweling hackney's

« Terug