Olympic Dreams en ECW Imondro pakken 10 competitiepunten

Olympic Dreams en ECW Imondro pakken 10 competitiepunten

22 mei 2017

Vorige week zaterdag, 20 mei, was in Utrecht de Dag van het Aangespannen Paard en stal Huckriede boekte daar 4 overwinningen.

Voor de jonge tuigpaarden van regio Midden stond de eerste competitiewedstrijd op het programma en Lambertus reed daarin ECW Imondro van Alfons Engbers naar de eerste plaats en pakte daarmee ook de eerste 10 competitiepunten. De bruine ruin ontwikkeld zich goed en ging met een bijzonder hoog en ruim voorbeengebruik door de baan. Ook zijn sterke achterhand valt op en tevens staat de hals er mooi op.

Voor de jonge hackney pony’s was er ook een competitiewedstrijd en net als in Tilburg pakte Anneke opnieuw 10 punten met Brookfield Olympic Dreams. Deze pony show zich actievol met veel ruimte in de voorhand en treed achter sterk onder. Het lijkt wel of het allemaal vanzelf gaat, zou gemakkelijk beweegt en loopt deze pony. Lambertus eindigde heel sterk als tweede met de zwarte Noddyvyse Ring Master. Ook een hackney die technisch goed beweegt en met een heel mooi front loopt.

Met de zwarte goedgekeurde hengst Renvyle Bobby’s Boy werd Anneke tweede in de tussenlimiet, maar liet een dermate verrichting zien dat de eerste plek ook niet had misstaan. Ook in de hoge limiet werd Anneke na arbitrale beslissing tweede met Brookfield May Way. Een zelfde plaats werd ook in de damesklasse behaald.

Tom Folmer won met Bobby’s Boy de wedstrijd voor Young riders. Hiervan staat een apart item op deze site.

De vierde overwinning van de dag boekte Lambertus in de ereklasse grote maat met Renvyle The Real Deal. De bruine hengst showde zich als nooit te voren en hield alle concurrenten achter zich.

Olympic Dreams wint weer 10 competitiepunten

Noddyvyse Ring Master sterk tweede

Renvyle Bobby's Boy

« Terug