ECW Business weer fit en wint direct

ECW Business weer fit en wint direct

26 mei 2017

Tijdens het Hemelvaartsconcours gisteren in Bennekom boekte stal Huckriede weer een aantal aansprekende overwinningen. Met name de winst van een blessure teruggekomen ECW Business in de damesklasse was mooi.

De donkere vos is een paar maanden uit de roulatie geweest, maar was er gisteren weer bij. Met Anneke werd gelijk de winst in de damesklasse weer gepakt en in de ereklasse moest genoegen genomen worden met de vierde plaats. Met Bommelsteijn’s Hubert verloor Lambertus zijn geslagen status en werd nu derde in de kleine limiet.

Daar stond tegenover de tweede plaats bij de nieuwelingen van ECW It’s Me (v. Wentworth Ebony) van Alfons Engbers. De bruine ruin was geweldig in vorm en toonde veel houding en ruimte in zijn bewegingen.

Bij de hackney’s won Anneke de overvolle limietklasse met Brookfield Olympic Dreams. Lambertus werd hier vijfde met Noddyvyse Special Edition. In de ereklasse werden Anneke en Sunbeam Look at Me tweede, maar won met Brookfield May Way wel weer de damesklasse.

Lambertus reed Renvyle The Real Deal nu weer naar een vijfde plaats en Sunbeam Look at Me en Special Edition in het span werden in hun wedstrijd van et seizoen derde.

Bij de Young Riders was er wederom succes voor Tom Folmer, hij won ook zijn tweede wedstrijd met Renvyle Bobby’s Boy.

« Terug