Imondro klasse apart bij debuut in damesklasse

Imondro klasse apart bij debuut in damesklasse

24 juni 2017

Op het nationale concours van Dokkum was stal Huckriede gisteren, 24 juni, bijzonder succesvol met 4 eerste plaatsen en 3 tweede.

De mooiste overwinning werd behaald door Anneke in de damesklasse tuigpaarden met ECW Imondro van Alfons Engbers. Voor het eerst voor de damesklasse was de bruine ruin een klasse apart.
Ook Bommelsteyn's Hubert van Jaap van der Meulen was goed en vorm en won de grote limietklasse. In de competitie werd Lambettus met ECW It's Me van Alfons Engbers heel goed tweede.
Bij de tweespannen ereklasse liepen Imondro en Hubert als een echte eenheid met een hoge en ruime actie in de voorhand en mooi gelijk in front. Het werd de derde prijs, maar volgens velen had het net zo makkelijk de eerste kunnen en miischien wel moeten zijn!

Bij de hackney's boekte Lambertus in de ereklasse een overtuigende overwinning met Renvyle The Real Deal en Anneke won met Brookfield May Way de damesklasse. Verder waren er nog twee tweede plaatsen voor Renvyle Bobby's Boy en Sunbeam Look at Me.ECW It's Me tweede in competitie

Anneke wint damesklasse met Brookfield May Way

Renvyle The Real Deal wint ereklasse

« Terug