10 competitiepunten voor Bommelsteyn’s Hubert en ECW Imondro

10 competitiepunten voor Bommelsteyn’s Hubert en ECW Imondro

9 juli 2017

Tijdens Het Zuidenveldconcours gisteren in Sleen was stal Huckriede een eerste en twee tweede plakken behoorlijk succesvol.

In de competitie voor tweespannen waren Bommelsteyn’s Hubert en ECW Imondro geweldig op dreef en liepen met veel afdruk en eenheid naar de winst en pakten daarmee 10 belangrijke punten.

In de enkelspan competitie zette Lambertus ECW It’s Me van
Alfons Engbers er geweldig voor waarbij de bruine ruin een mooi front liet zien en sterk over de benen ging. Het werd een tweede plaats. met Bommelsteyn’s Hubert reed Lambertus de grote limiet en werd vijfde en ook Anneke werd vijfde in het damesnummer met ECW Imondro, ook van Engbers. Zij won daarbij ook nog de prijs voor het schoonste geheel.

En dan Business! Na een paar weken rust vanwege een blessure was hij weer helemaal terug en hoe! De donkere vos klom er geweldig in, maakte zich deftig en ging in de voorhand verschrikkelijk hoog en ruim grijpend door de baan. Hij won niet maar het oranje rozet had hem vandaag zeker niet misstaan.

Daags voor Sleen was in Ermelo een competitie wedstrijd voor regio Midden en hierin presenteerde Lambertus ECW Imondro heel sterk en werd tweede.
ECW Business in grote vorm

« Terug