Beste dag in Houten: 5 keer oranje

Beste dag in Houten: 5 keer oranje

15 juli 2017

Op het “Gouden bolhoed” concours van Houten had stal Huckriede een beste dag met 5 eerste prijzen en meerdere tweede en derde.

Business werd derde in de ereklasse en Bommelsteyn’s Hubert tweede in de grote limietklasse.

Smaakmaker is momenteel ECW It’s Me, de Wentworth Ebony zoon, van Alfons Engbers, die zich meer en meer ontwikkeld tot een toptuigpaard. Lambertus reed hem in de competitierubriek naar de tweede plaats en showde de bruine met veel actie en ruimte in de voorhand. Achter treedt hij voldoende onder en de hals staat er altijd mooi op. In de wedstrijd voor Young Riders reed Kevin deze keer met ECW It’s Me en dat leverde wel een eerste plek op.

Anneke pakte in het damesnummer de overwinning met de ongenaakbare ECW Imondro, ook van Engbers, die er weer geweldig hoog inklom. In de competitie tweespannen waren Imondro en Hubert niet de verslaan. Wat een eenheid, wat een actie laten deze twee bruinen zien!

Met de hackney’s was Anneke goed voor twee overwinningen: in de lage limietklasse met Brookfield Olympic Dreams en in de damesklasse met Brookfield May Way. Met Sunbeam Look at Me werd ze nog tweede in de ereklasse kleine maat. Na een derde plaats met Renvyle The Real Deal in de ereklasse grote maat, won Lambertus de tweespan rubriek met Sunbeam Look at Me en Noddyvyse Special Edition.

« Terug