ECW Imondro reservekampioen in Norg

ECW Imondro reservekampioen in Norg

26 juli 2017

Op dinsdag 25 juli jl. was stal Huckriede afgereisd naar Norg waar voor de 40ste keer het grote nationale tuigpaardenconcours werd gehouden. De organisatie verdiend een groot compliment voor het neerzetten van opnieuw een prachtig evenement na een moeilijk jaar.

Voor stal Huckriede stonden er twee kampioenschappen op het programma te beginnen met het dameskampioenschap voor tuigpaarden. Anneke was de laatste vier jaar kampioen met Business, maar door zijn blessure was hij nu niet startgerechtigd en dus moest zij haar titel verdedigen met de bruine ECW Imondro van Alfons Engbers. Het werd en spannende strijd waarin Anneke en Imondro een hele sterke finale reden waarin Imondro bijzonder hoog en ruim in de voorhand was en met een mooi front zijn show gaf. Het bleek jammer genoeg niet voldoende voor de titel, waar het op basis van de prestatie zeker wel had gekund!

Met Business werd Lambertus derde in de ereklasse en met Bommelsteyn’s Hubert werd hij vierde in de grote limietklasse.

Met de hackney’s werd alleen een overwinning geboekt in de tandemrubriek door Sunbeam Look at Me en Noddyvyse Special Edition. Bij de spannen werden ze tweede.

In het kampioenschap hackney’s grote maat startte Lambertus met Renvyle The Real Deal, maar kon deze keer niet meedoen om de titel. De hengst was te wispelturig voor een hoge klassering. Anneke was goed voor twee tweede prijzen en een derde. Met een hele deftige Brookfield Olympic Dreams werd ze tweede in de limietklasse en met Sunbeam Look at Mee ook tweede in de ereklasse kleine maat. Brookfield May Way moest genoegen nemen met de derde plaats in de damesklasse. Met Noddyvyse Magic Moment mocht Lambertus net niet mee overrijden en werd zevende.

Onze felicitaties gaan naar alle kampioenen.

« Terug