Noddyvyse Special Edition en Sunbeam Look at Me weer kampioen

Noddyvyse Special Edition en Sunbeam Look at Me weer kampioen

6 augustus 2017

Tijdens CH Rijs werden Noddyvyse Special Edition en Sunbeam Look at Me weer kampioen van Nederland bij de tandems. Het tweetaal liep keurig recht gesteld en ging met veel bravoure rond. Look at Me is de blikvanger voorop en liep naar zijn vierde tandemtitel.

Naast het tandemkampioenschap was er meer succes in Rijs voor stal Huckriede. In de limietklasse kleine maat was er een mooie overwinning voor Noddyvyse Magic Moment, die bijzonder actievol en met veel front de baan rond ging. Anneke reed Renvyle Bobby’s Boy naar de derde plaats en debuteerde met de zwarte hengst in de damesklasse en won direct. In de ereklasse grote maat werd Renvyle The Real Deal tweede. Met Sunbeam Look at Me wist Anneke de ereklasse kleine maat te winnen. Bij de tweespannen was Lambertus weer goed voor een overwinning met Noddyvyse Special Edition en Look at Me.

Bij de tuigpaarden pakte Lambertus met ECW It’s Me heel overtuigende de winst in de competitie en staat nu bovenaan. Ook ECW Imondro was in vorm en won de lage limietklasse, waarmee hij en aantal gerenommeerde dekhengsten achter zich hield. Bommelsteyn’s Hubert was ook best en werd tweede in de grote limietklasse.

Business is weer helemaal terug en was van grote klasse in de ereklasse. Met de staart uit de lepel maakte hij zich groot en ging extreem hoog van de vloer. Als een happy atleet showde hij zich ronde na ronde maar kwam niet verder dan een teleurstellende tweede plaats. In de damesklasse kreeg hij wel de waardering die hij verdiende en won met Anneke aan de leidsels.

Onze felicitaties zijn ook voor de andere kampioenen van Rijs


ECW It's Me wint overtuigende de competitie

Business in grote vorm

ECW Imondro wint lage limietklasse

Noddyvyse Magic Moment op kop in limietklasse

Sunbeam Look at Me best in ereklasse kleine maat

« Terug