Hubert grandioos

Hubert grandioos

9 augustus 2017

Afgelopen maandag was het derde grote concours op rij in Opmeer en hier boekte stal Huckriede een aantal aansprekende overwinningen, waaronder die van Bommelsteyn’s Hubert in de grote limietklasse. Hij was in één woord: Grandioos

De bruine hengst van Jaap van der Meulen was ongekend goed deze dag. Hij ging zitten en zette voor benen nog nooit zo hoog en ruim weg. En dan zijn hals en hoofdhouding, geweldig mooi! De foto spreekt voor zich. Ook Business was top en nog beter dan in Rijs. Velen zagen hem als winnaar maar de arbiter besliste anders en zette hem tweede. Wederom een grote teleurstelling!

Bij de hackney was Anneke bijzonder succesvol met Brookfield Olympic Dreams. Wat een pony, zo deftig en zo’n mooi voorbeen en op geen foutje te betrappen. Zij won de limietklasse met Lambertus en Noddyvyse Magic Moment o de tweede plaats. Kevin werd zesde met Noddyvyse Star Step.
In de ereklasse kleine maat werd Anneke tweede met Sunbeam Look at Me en Lambertus won de ereklasse grote maat met Renvyle The Real Deal en pakte ook de overwinning bij de tweespannen met Look at Me en Special Edition.

Anneke verdedigde haar dameskampioenstitel met verve in het kampioenschap, maar moest ondanks een geweldig bewegende Brookfield May Way de titel afstaan aan Demi van Nispen met een spectaculaire Eclipse Magic Flash Dance.

Alle kampioenen gefeliciteerd!

Brookfield May Way reserve kampioen

de deftige Brookfield Olympic Dreams

Special Edition en Look at Me winnaars tweespan

Business had moeten winnen

winst in ereklasse voor Renvyle The real deal

« Terug