Look at Me en Special Edition kampioen, Olympic Dreams wint comp

Look at Me en Special Edition kampioen, Olympic Dreams wint comp

18 september 2017

Op het laatste grote buitenconcours van 2017, afgelopen zaterdag in Hoogland was stal Huckriede bijzonder succesvol met de hackney’s.

Lambertus won met Nederlands kampioenschap 2-span hackney’s met Sunbeam Look at Me en Noddyvyse Special Edition. Biede pony’s vormen een prachtige eenheid in eigenlijk alles. Ze zijn even groot en qua aftekeningen passen ze ook perfect bij elkaar. In beweging lopen ze goed tegen elkaar op, hebben hetzelfde bewegingsritme en zijn in hals en hoofdhouding precies gelijk. In de wedstrijd liepen ze heel ongedwongen en haalden de vorig jaar verloren titel weer terug naar Usselo.

Voor Anneke en Brookfield Olympic Dreams stond de finale van de nieuwelingen competitie van regio Noord op het programma. Nadat alle voorgaande wedstrijden al waren gewonnen, werd ook deze laatste finalewedstrijd winnend afgesloten en daarmee ook de competitie gewonnen. Olympic Dreams is een zeer talentvolle hackney die over veel beweging beschikt en het halsje er heel mooi en deftig op heeft staan.
Met Noddyvyse Magic Moment won Lambertus ook de lage limietklasse en Anneke werd tweede in de ereklasse met Sunbeam Look at Me.

Het buitenseizoen is nu afgelopen en terugkijkend op het afgelopen seizoen moet geconcludeerd worden dat er wederom een zeer succesvol seizoen is geweest met twee nationale kampioenschappen, twee gewonnen competities en heel veel overwinningen.

Onze dank gaat uit naar de eigenaren waarvoor wij hackney’s hebben mogen uitbrengen en het gehele team van stal Huckriede dat door hun hulp mede verantwoordelijk is voor alle successen.

Brookfield Olympic Dreams wint competitie Noord

« Terug