Mooie resultaten op Noordelijke Tuigpaarden Dag

Mooie resultaten op Noordelijke Tuigpaarden Dag

18 april 2018

Zaterdag 14 april was stal Huckriede actief op de Noordelijke Tuigpaarden Dag in Luttenberg.

Met nieuweling Inita VDM (v. Patijn) van Jaap van der Meulen werd Lambertus tweede in voorronde en plaatste zich voor de merriefinale later op de avond. Hierin kwamen vier merries aan de start en werd uiteindelijk de tweede plek behaald. Een mooi resultaat voor de 5-jarige merrie die opviel door haar ruim en actief voorbeengebruik.

Kevin deed met ECW Imondro (v. Cizandro) van Alfons Engbers mee met de Young Riders in de strijd om de Ab Koetsier trofee. Na een spannende finale werd het ook voor Kevin een tweede plek.
Met de hackney Renvyle Bobby’s Boy won Kevin wel de show rubriek voor hackney’s.

Bommelsteyn’s Hubert (v. Cizandro) van jaap van der Meulen was ook mee en won vrij gemakkelijk de grote limietklasse en kwalificeerde zich daarmee voor de Grote Prijs Luttenberg. Hierin moest Lambertus het met de bruine hengst opnemen tegen alle rubriekswinnaars van de dag. In de superfinale met de drie beste paarden van de dag moest er ook genoegen genomen worden met de tweede plek. Hubert was geweldig in vorm, ging hoog en ruim en krachtig door de baan.

Aanstaande zaterdag 21 april , in Ermelo wordt de hengst samen met zijn fokker, Piet Lelieveld, en zijn eigenaar Jaap van der Meulen, gehuldigd vanwege zijn goedkeuring als dekhengst bij het KWPN.Kevin met Renvyle Bobby's Boy

« Terug