5 x oranje op RAD Gala Tilburg

5 x  oranje  op RAD Gala Tilburg

7 mei 2018

Afgelopen zondag 6 mei was stal Huckriede met de hackney’s in Tilburg waar het RAD Gala werd gehouden. Het werd een mooie dag met vijf overwinningen en een tweede plaats.

Anneke begon met winnen in de lage limietklasse. Zij reed Brookfield Olympic Dreams in een hele mooie constante show naar de overwinning.
Hierna was het Lambertus met Noddyvyse Magic Moment van de gebroeders Rast die de grote limietklasse wist te winnen. De bruine hengst wordt als maar beter en gaat echt zitten waardoor hij bijzonder ruim wordt in de voorhand.
In de Zuidelijke competitie voor nieuwe pony’s debuteerde Lambertus met Noddyvyse i Am( Here (v. Heartland Propet) en deed dat zo goed dat het gelijk 10 punten opleverde. De eerste klap is in dit geval een daalder waard.

In de ereklasse kleine maat boekte Lambertus zijn derde overwinning van de dag met Conviction’s Black Challenger, die werkelijk door de baan walste met zijn krachtige achterhand en hoge ruime voorhand.

Dat Renvylle Bobby’s Boy ook in grote vorm verkeerd, bewees de zwarte hengst opnieuw in de damesklasse die hij met Anneke aan de leidsels wist te winnen. Mooi in balans, veel afdruk en een heel mooi front kenmerkten de prestatie van Bobby’s Boy.
Tom Folmer rijdt Bobby dit seizoen weer in de Young Riders competitie en werd tweede in deze eerste wedstrijd.

Daags voor het RAD Gala reed Lambertus de Friese hengst Uldrik van de combinatie Both/Kat naar het reserve kampioenschap KFPS stamboekhengsten voor de concourswagen.

« Terug