4 keer winst in Bennekom

4 keer winst in Bennekom

12 mei 2018

Afgelopen donderdag was in Bennekom het Hemelvaartsconcours en dit werd een bijzonder succesvolle dag voor stal Huckriede. Vier overwinningen, vijf keer tweede en een derde prijs waren de oogst.

De hackney’s zijn in hele goede vorm en dat leverde in de lage limietklasse goud en zilver op. Anneke won de wedstrijd met Brookfield Olympic Dreams en Lambertus werd tweede met Noddyvyse Magic Moment.
In de ereklasse kleine maat was Sunbeam Look at Me weer ouderwets goed en mocht met Anneke de ereronde aanvoeren. Ook in de damesklasse reed Anneke voorop en u met de actievol bewegende en deftige Brookfield May Way.

De dit jaar goedgekeurd grote maat hengst Renvylle Captain Kelly maakte zijn debuut in de limietklasse en werd keurig tweede. Zijn vader is Renvyle The Real Deal en die werd met Lambertus ook tweede in de ereklasse.

Bij de tuigpaarden stond de prestigieuze wedstrijd voor nieuwelingen op het programma en hierin reed Lambertus voor het eerst met de Wentworth Ebony nakomeling Just Lucky. Hij deed het heel goed en werd uiteindelijk derde in een sterk veld.

ECW Imondro van Alfons Engbers klapte er ook weer geweldig op met zijn hoog en ruim voorbeen gebruik. Na een voorlopige eerste plaats moet de bruine ruin in de finale een plekje toegeven en werd tweede.
Ook Bommelsteyn’s Hubert van Jaap van der Meulen deed van zich spreken in de grote limietklasse en eindigde ook als tweede. In de damesklasse reed Anneke de goedgekeurde hengst regelrecht naar de overwinning. Business kwam in de ereklasse niet verder dan plek zes.

Brookfield May Way

« Terug