Hubert blijft damesklasse domineren

Hubert blijft damesklasse domineren

22 mei 2018

Op het prachtige CH De Wijk werden op Pinkstermaandag mooie resultaten behaald door de tuigpaarden van stal Huckriede.

Het was Anneke die voor de enige overwinning zorgde en dat deed zij in de damesklasse met de goedgekeurde hengst Bommelsteyn’s Hubert van Jaap van der Meulen. Hubert blijkt ook een prachtig damespaard te zijn en is dit seizoen nog ongeslagen. Met zijn geweldige front is de hengst een opvallende verschijning die daarbij ook nog geweldig over de benen gaat. Kracht en ruimte is zijn handelsmerk en dat leverde opnieuw een overwinning op.

In de grote limietklasse gooide pech roet in het eten tijdens de finale en moest Lambertus de hengst opstellen en werd daardoor vierde.

Met ECW Imondro werd ook een vierde plaats behaald in de kleine limietklasse. Deze bruine showde er weer op los. Kevin reed Imondro heel beheerst en actievol naar de derde plaats in de rubriek voor de Young Riders.

Dan de competitie. In deze eerste competitiewedstrijd reed Lambertus Just Lucky bijzonder sterk en dat leverde uiteindelijk de derde plaats op. De zwarte afstammeling van Wentworth Ebony groeide in de wedstrijd doordat hij meer en meer ontspannener ging lopen en dat kwam zijn ruime bewegingen ten goede.
Just Lucky groeide in de wedstrijd
Kevin rijdt ECW Imondro naar plek drie

« Terug