7 keer op kop op laatste Dag van het Aangespannen Paard

7 keer op kop op laatste Dag van het Aangespannen Paard

29 mei 2018

Afgelopen zaterdag 26 mei was in Utrecht de Dag van het Aangespannen Paard met voor stal Huckriede 7 overwinningen. 6 met hackney’s en 1 met de Friese hengst Uldrik.

Lambertus reed Uldrik 457 (v. Dries) in de limietklasse en had geen concurrentie! De zwarte hengst pakte gelijk aan en maakte veel indruk met zijn krachtige en ruime passen. Daarbij toont hij veel front en zijn wapperende manen even extra cachet aan het geheel. Uldrik is in eigendom van de familie Folmer van De Nieuwe Heuvel.

De hackney’s waren op deze warme laatste Dag van het Aangespannen Paard weer super in vorm en bezorgden stal Huckriede 6 overwinningen. Het begon in de competitie voor nieuwelingen waar Lambertus met Noddyvyse I Am Here sterk voor de dag kwam en zonder overrijden de winst pakte. De bruine hengst klom er mooi in met zijn geweldige front.

In de tussenlimiet moest er nog wel even voor gereden worden en het lukte Lambertus wederom de koppositie te pakken, nu met Noddyvyse Magic Moment van de gebroeders Rast.

Daarna was het de beurt aan Anneke met Brookfield May Way in de hoge limietklasse. De hengst ging met veel afdruk en volkomen vierkant door de baan en pakte de winst in de finale. Ook de damesklasse was weer het terrein van Anneke en Renvylle Bobby’s Boy, want ook dit werd een overwinning.

De ereklasse kleine maat werd gewonnen door Lambertus met Conviction’s Black Nobility, die een indrukwekkende manier van bewegen heeft. Een hoog en spectaculair voorbeen gebruik is het handelsmerk van de zwarte ruin.

Ook de limietklasse voor grote maten ging naar stal Huckriede, Lambertus reed Tivoli Ebony naar het oranje.

Verder was er nog een mooie overwinning voor nichtje Frances Borkent, zij won de wedstrijd voor de Young Riders.
Noddyvyse I Am Here wint competitie

Grote limiet voor Brookfield May Way

Conviction's Black Nobilty wint erekasse

« Terug