Prachtige resultaten in Norg

Prachtige resultaten in Norg

25 juli 2018

Op het warme maar prachtige concours van Norg was stal Huckriede dinsdagavond bijzonder succesvol met zowel de tuigpaarden als de hackney’s.

Met een fenomenale Bommelsteyn’s Hubert werd Lambertus overtuigend kampioen bij de KWPN dekhengsten, maar hij bracht ook de spanning in de nationale competitie weer terug.

Just Lucky werd elke wedstrijd beter en gisteravond was daar eindelijk de winst. De zwarte nakomeling van Wentworth Ebony maakte zich geweldig groot en liet een hoog ruim wegzettend voorbeen gebruik zien. Achter sterk ondertredend en met heel front pakte hij de tien competitiepunten.

ECW Business werd tweede in de ereklasse en met ECW Imondro van Alfons Engbers won Anneke de damesklasse.

Bij de hackney’s was Brookfield Olympic Dreams in supervorm en won met Anneke de kleine limietklasse. In de ereklasse kleine maat was er een tweede plaats voor Sunbeam Look at Me en werd Conviction’s Black Nobility derde.

In de limietklasse grote maat werd Renvyle Captain Kelly vierde en Renvyle the Real Deal werd ook vierde in de ereklasse. Bij de tweespannen werden Noddyvyse Special Edition en Sunbeam Look at Me tweede.

Met beide pony’s deed Lambertus ook mee in het tandemkampioenschap en werd na een spannende strijd tweede.

Onze felicitaties zijn voor Werner en Ilse Sweens met de tandemtitel, voor Linda Boelens en Lammert Tel met het kampioenschap van Fantijn en voor Hendrik Eppinga met het kampioenschap fokmerries Fries ras.




Brookfield Olympic Dreams in vorm

« Terug