4 x winst op CH Buitenpost

4 x winst op CH Buitenpost

3 augustus 2018

Buitenpost is één van de topconcoursen waar stal Huckriede graag komt. Op het altijd goed georganiseerde evenement werden vier overwinningen behaald.

Lambertus had ervoor gekozen om Bommelsteijn’s Hubert van Jaap van der Meulen in het grote ereklasse kampioenschap te rijden en na een spannende finale met vier toppaarden werd hij derde.

Anneke had Business in het damesnummer geweldig aan het showen en de winst was dan ook terecht voor de donkere vos. Met ECW Imondro reed Kevin naar de tweede plaats.

Dat Just Lucky steeds beter wordt bleek ook weer op de schitterende baan in Buitenpost. Met veel shwung, oprichting en een hoge grijpende voorhand won Lambertus deze voorlaatste competitiewedstrijd en heeft daardoor nog alle kans om de competitie te winnen. Met een overwinning in Rijs is de buit binnen.

Voor het kampioenschap hackney;s ereklasse kleine maat was de jonge merrie Brookfield Olympic Dreams ook geselecteerd en dus werd gekozen haar in het kampioenschap te rijden. Anneke wist de bruine pony tot een super prestatie te brengen waarbij ze in de stand-show een formidabele verrichting gaf. Ze mocht met de beste drie overrijden voor de titel en werd uiteindelijk reserve kampioen. Een prachtige prestatie voor deze nog jonge talentvolle pony.

Lambertus won met Noddyvyse Magic Moment de eerste groep lage limietklasse pony’s en in de tweede groep werd Anneke tweede met Renvyle Bobby’s Boy. In het damesnummer was er ook een tweede plaats voor Brookfield May Way. Een plek die Tivoli Ebony ook toebedeeld kreeg in de limietklasse grote maat.

De tandemrubriek wist Lambertus wel weer te winnen met Noddyvyse Special Edition en Sunbeam Look at Me.

Onze felicitaties gaan uit naar alle kampioenen, rijders en eigenaren.
tandem winst voor Special Edition en Look at me
Just Lucky maakte competitie weer spannend

« Terug