Just Lucky wint competitie in Rijs

Just Lucky wint competitie in Rijs

4 augustus 2018

Het tweede grote concours in de eerste week van augustus was afgelopen zaterdag in Rijs en stal Huckriede haalde daar weer mooie resultaten.

De finale van de competitie was in Rijs en moest door Just Lucky gewonnen worden om ook het eindklassement te winnen. De zwarte hengst liet er deze laatste wedstrijd geen gras over groeien wie de beste was. Lambertus liet Just Lucky er geweldig inklimmen zodat zijn machtige bewegingen optimaal tot zijn recht kwamen. Vanuit een sterke achterhand ging de Just Lucky met een hoge en ruim grijpende voorbeen techniek door de baan en won overtuigend deze finale. Daarmee was Lambertus ook overall winnaar en dat was nu al voor het derde jaar oprij. In 2016 met Bommelsteijn’s Hubert, vorig jaar met ECW It’s Me en nu met Just Lucky.

Business werd in zowel de ere – als damesklasse vierde.

Bij de hackney’s blijft Noddyvyse Magic Moment van de gebroeders Rast het heel goed doen in de limietklasse. In handen van Lambertus wist hij nu ook de lage limietklasse te winnen met Anneke en Brookfield Olympic Dreams op de tweede plaats.

Conviction’s Black Nobility werd tweede in de ereklasse kleine maat en hier kwam Anneke met Sunbeam Look at Me niet verder dan een vierde plaats. In de damesklasse reed Anneke Renvyle Bobby’s Boy voor het eerst voor de tweewielige dameskar en werd keurig tweede.

Bij de grote maten was er voor zowel Renvyle The Real Deal als diens zoon Renvyle Captain Kelly een tweede plek in respectievelijk de ere- en limietklasse. Voor het span Noddyvyse Special Edition en Sunbeam Look at Me was er aan het eind van de dag ook nog een tweede plaats.

Onze felicitaties zijn voor stal Haarsma, Minkema en Agricola met het behalen van hun kampioenschappen
Noddyvyse Magic Moment blijft winnen

Brookfield Olympic Dreams

« Terug