5 keer op kop in Opmeer

5 keer op kop in Opmeer

8 augustus 2018

Maandag 6 augustus was het laatste grote concours en wel dat van Opmeer. Stal Huckriede mocht hier 5 keer de ereronde aanvoeren.

ECW Imondro en Bommelsteijn’s Hubert zijn momenteel in grote vorm en dat werd in Opmeer dan ook beloond. In de lage limietklasse reed Lambertus de bruine Imondro naar de overwinning na een bijna perfecte verrichting. Zo mooi in balans en met zoveel actie en ruimte bewegen deed niemand en daarbij kwam hij ook geweldig terug in het front. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Hubert die met veel expressie bewoog en veel zelfhouding liet zien.

Anneke reed Imondro ook in het damesnummer vrij onbedreigd naar de winst. In de ereklasse was er nu weer een tweede plaats voor Business.

De hackney’s waren ondanks het drukke programma en warme weer goed voor twee overwinningen. Beide keren was het Anneke die won. In de limietklasse deed ze dat met een heel deftige Brookfield Olympic Dreams en in de ereklasse met de parmantige Sunbeam Look at Me. Lambertus werd beide keren tweede achter Anneke met Renvyle Bobby’s Boy en Conviction’s Blak Nobility.

Met Brookfield May Way was er nog een tweede plek in de damesklasse en ook Renvyle Captain Kelly werd tweede in de limietklasse grote maat.

In het ereklasse kampioenschap grote maat was er de vierde plaats voor Renvyle The Real Deal.

Ook nu waren er meerdere kampioenen, gefeliciteerd allemaal

Hubert

Sunbeam Look at Me wint ereklasse

« Terug