Brookfield May Way en – Olympic Dreams kampioen van Nederland

Brookfield May Way en – Olympic Dreams kampioen van Nederland

12 september 2018

Zaterdag 8 september behaalde Lambertus het 2-span kampioenschap hackney’s met biede Brookfield pony’s May Way en Olympic Dreams.

Sinds CH Groningen worden beide pony’s als span uitgebracht en dat klikte vanaf het moment. Gelijk in houding en beweging lopen ze heel gemakkelijk voorwaarts en blijven hoog in het front lopen. Ook in Luttenberg liepen de pony’s fantastisch en werden zonder te hoeven overrijden Nederlands kampioen.

Maar er was meer succes. Anneke won met Olympic Dreams de limietklasse ook nog en Lambertus werd tweede met Noddyvyse Magic Moment. Renvyle Captain Kelly won de limietklasse grote maat en in de ereklasse was er een derde plaats voor Renvyle the Real Deal. In de damesklasse reed Anneke Sunbeam Look at Me naar een tweede plek en in de ereklasse werden ze derde. Lambertus eindigde met Brookfield May Way tweede.

Ook bij de tuigpaarden werden mooie successen behaald. In de ereklasse versloeg Business opnieuw alle toppers en reed voorop in de ereronde. De merrie Inita VDM moest twee keer aan de bak en werd in de lage limietklasse tweede en in het kampioenschap voor fokmerries zesde. Met Bommelsteijn,s Hubert van Jaap van der Meulen werd Lambertus tweede en Anneke won wederom de damesklasse met ECW Imondro van Alfons Engbers.

Kevin reed de bruine Imondro in de finale van de Young Riders competitie en won naast de dagprijs ook het eindklassement. Hij won vijf van de zeven wedstrijden en eindigde dan ook met 50 punten. Vorig jaar won de hij deze competitie ook al en nu weer. Gefeliciteerd.

Kevin en ECW Imondro winnen YR competitie

Business weer winnaar ereklasse

ECW Imondro opnieuw de beste in damesklasse

« Terug