Goed begin van het seizoen in Ambt Delden

Goed begin van het seizoen in Ambt Delden

7 april 2019

Afgelopen zaterdag was in manege De Hoffmeijer van Ambt Delden het eerste concours van het nieuwe seizoen. Stal Huckriede was hier zeven overwinningen bijzonder succesvol.

Bij de hackney nieuwelingen presenteerde Lambertus de zelf gefokte en vorig jaar goedgekeurd hengst Ardingly’s Hot Chocolate en wist de titel “Beste nieuweling hackney’s “ te winnen.
In de overige rubrieken was Anneke Borkent zeer succesvol met drie overwinningen. In de kleine limietklasse werd Noddyvyse I Am Here eerste en in de grote limiet was Brookfield Olympic Dreams een klasse apart. In de ereklasse kleine maat kwam Brookfield May Way op kop en was er een derde plaats voor Noddyvyse Magic Moment. Renvyle Bobby’s Boy werd in de damesklasse tweede.

Bij de tuigpaarden drie overwinningen. De mooiste was van Renvyle Imondro in de strijd om de titel The Rising Star. In een finale met louter top limietpaarden won Lambertus op overtuigde manier deze titel.

Ook Bommelsteijn’s Hubert van Jaap van der Meulen kwam tweemaal op kop. In de ere – en damesklasse.
Dit jaar nieuw op stal Huckriede is Julius van Hapert van mede-eigenaar Hans Castelijs. In de limietklasse reed lambertus hem naar een vierde plek.

Vanwege het 40-jarig jubileum van de Twentse Tuigpaarden Dag waren er diverse shows met tuigpaarden en hackney’s. Kevin reed hierin met Business.

« Terug