Geweldige afsluiter van Noordelijke Tuigpaarden Dag

Geweldige afsluiter van Noordelijke Tuigpaarden Dag

16 april 2019

Zaterdag 13 april boekte stal Huckriede geweldige successen op de Noordelijke Tuigpaarden Dag in Luttenberg.

Bij de nieuwelingen hackney’s was Ardingly’s Hot Chocolate opnieuw de beste. Met veel actie over de benen en met een mooie hoofd en halshouding liep de donkere hengst regelrecht naar de overwinning.

In de andere hackney rubrieken waren er ook mooie overwinningen. Met name die van Noddyvyse I Am Here was geweldig. Deze pony laat zo'mooi beeld zien en showt zich met veel actie. Dat doen Brookfield May Way en Brookfield Olympic Dreams ook en dat leverde voor May Way de winst in de ereklasse op. Olympic Dreams werd tweede in de limiet en ook tweede werd Renvyle Bobby's Boy in de damesklasse.

Bij de tuigpaarden stak Renvyle Imondro in grote vorm en wist zich met zijn overwinning in de limietklasse te plaatsen voor de Grote Prijs te plaatsen. Hierin moest hij het onder andere opnemen tegen Lambertus met de winnaar van de ereklasse Bommelsteijn’s Hubert.
Anneke reed Imondro en bleek al snel de lieveling van het publiek. Ze stonden werkelijk op de banken. De bruine Cizandro nakomeling ging met veel schoudervrijheid en een hoog en ruim voorbeen door de baan. Ook Hubert liet een hoge en ruime actie zien en ging daarbij met een geweldig mooi front. De jury koos toch voor Hubert maar Imondro deed niets voor hem onder.

Bij de Young Riders werd Imondro met Kevin aan de leidsels derde.
Renvyle Imondro
Brookfield Olympic Dreams

« Terug